Вистава «Занадто одружений таксист»

Вистава «Занадто одружений таксист»

03 травня 2018, 18:00

Вартість

30 - 100 грн

Купити квиток

Кохання на швидкості – дві дружини на годину. Скільки квартир, телефонів та… дружин потрібно пересічному таксистові для життєвого спокою та рівноваги?
Внаслідок нічної пригоди з невріноваженою бабусею таксист Джон Сміт отримує черепно-мозкове ушкодження. Пролежавши ніч у лікарні, він збивається з графіку і не може пригадати до якої ж дружини необхідно іти в цю годину. А чекають його обидві не на жарт схвильовані кохані.

Комедія за мотивами англійського драматурга Рея Куні «Занадто одружений таксист» вперше виконується українською мовою. Рей Куні поєднав у цій виставі драматургію Бернарда Шоу, Шекспіра та Оскара Уальда. А за словами режисера Сергія Кузика, у виставі присутня навіть гоголівська тема: людина завжди прагне чогось більшого, зокрема в коханні, і намагається вибрати зі своїх улюбленців єдиного ідеального, але такого в житті не буває. Комедія для дорослих «Занадто одружений таксист» (в оригіналі — «Run For Your Wife») була написана у 1983 році. Вона вважається найбільшим успіхом Рея Куні. І недарма, адже вистава йшла упродовж 9 років у театрах лондонського Вест-Енду (West End).

Комедія на дві частини Рея Куні (вистава тільки для дорослих)
Тривалість – 2 год 55 хв
Режисер – С. Кузик

Реклам на сайті

Реклама на сайті

Знайдіть свою подію

Календар подій

Коментарі

вверх